Gedrukte mokken - een perfect geschenk voor iedereen

De grappige mok is nuttig, voordelig en verkrijgbaar in een onbeperkt aantal ontwerpen. Van grappige grappen tot culturele verwijzingen, de beste grappige mokken met opdruk zijn bij elkaar gezocht om iedereen aan het lachen te maken - compleet met een slimme boodschap. Van grappige mokken voor vaderdag tot kerstcadeaus voor papa, mokken met opdruk zijn leuke geschenken die niet duur zijn. Van een snelle en eenvoudige aankoop tot een op maat gemaakt, uniek ontwerp, mokken met opdruk zijn niet alleen praktisch maar hebben ook het voordeel dat ze gepersonaliseerd kunnen worden. Met de mogelijkheid om uw eigen mok te ontwerpen met behulp van onze eenvoudig te gebruiken software, kunt u er zeker van zijn dat alleen de perfecte mok zal worden geleverd deze kerstochtend.

grappige mok

Van grappige mokken voor mannen, vrouwen en kinderen, hebben we verschillende leuke ideeën om de stemming te verlichten op die kille winterdagen. Het pauwendrinkrietje kan worden gebruikt om een kopje hete koffie of thee te drinken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je achterwerk. De Gaggle Cup biedt twee gebruiksvoorwerpen - één om koffie of thee uit te nippen, en de tweede om een boterham in te bewaren. De Slinky Diggler is perfect om tussen je handen te laten glijden en te grijpen naar een groot stuk taart of een andere traktatie. Gemaakt van flexibel rubber en geïsoleerd om koude koffie of thee niet te laten smelten, ziet deze unieke koffiemok er goed uit, waar je hem ook gebruikt.

De prijzen variëren sterk, maar afhankelijk van het ontwerp en het nut van de mok, kan een prijs gerechtvaardigd zijn. De mokken variëren van goedkope plastic mokken tot creaties van ontwerpers die geschikt zijn voor filmsterren, sportfiguren of andere beroemdheden. Of je nu een grappige mok koopt als cadeau of voor jezelf, het is een praktisch en humoristisch geschenk dat vele seizoenen aantrekkelijk zal blijven.

Gedrukte mokken - een perfect geschenk voor iedereen

MENU
RATING

mugs

® teremok.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO